Yogastuff

Yoga för mig är att komma hem var jag än befinner mig. Det är bara jag, min kropp och själ och tiden står still. Att lära känna sin kropp ger styrka långt bortom den fysiska. Du rustas för att klara livet.

I denna stund har jag kommit att älska mig själv och vara tacksam för nuet. Tillfället du befinner dig i just nu är det enda du kan påverka, inte gårdagen och inte morgondagen. Livet sker just NU, använd det och använd dig själv, det bästa verktyg du har!

 

Vill du träna för mig håller jag klasser på Atletica onsdag och fredag under hösten. Vill ni boka PT är det bara att maila!

SUPyoga, läs mer här

 

"As soon as something is created it will change,

change is the only thing thats constant"

 

Mitt yogande startade första gången 2008. Då var det Vinyasa som lockade. Därefter fann jag hot yogan som verkligen visade mig hur kraftfullt yogan binder samman kropp och själ. Det krävdes inte många klasser för att känna kroppslig transformation.

 

Av någon anledning (oklar för mig idag) tappade jag bort yogan under några år. Kanske var det ödets nyck att jag när jag nu funnit hem igen, har gjort så med besked.

 

Jag har undervisats av Mikael Solkvint på Varbergs Yogainstitut. Jag har också funnit stor inspiration och en kunskapsbank i Isabel Holmquist som driver Yogagbg.se. Jag försöker förkovra mig genom att träna för olika yogis så fort tillfälle ges, det fina är ju att man aldrig blir fullärd och alla har något nytt att tillföra!

 

Under maj 2016 har jag genomfört den praktiska delen av en 200h teacher training för Tony Sanchez. En verklig guru som givit mig en enorm kunskapsbas. Både för mitt eget yogande och för undervisning. Tony har yogat på heltid sedan 1976 och följer Ghosh's complete system. Han står för långsiktig träning och vill skapa kraft från insidan och ut.

Kroppslig och själslig BALANS,

Öka CIRKULATION, mer syre, ökat välmående.

Följ DIN kropps anatomi och förmåga.

 

2017 tar jag nästa utbildning, nu för Magnus Ringberg. Dynamisk vinyasa yoga med stort fokus på rörelseanalys. Det underbara med kroppens funktioner som jag brinner för. Känner mig peppad att ta undervisningen till nästa fas :).

Breath, movement, relaxation

 

Det jag undervisar är således yoga med fokus på långsiktighet. Välkomna!

 

FÖLJ MIN RESA PÅ BLOGGEN

073-705 76 96

hanna@singnstuff.se

NÅ MIG

Jag heter Hanna Nylin.

Jag hoppas få göra skillnad i just ditt liv, med sång vid livets speciella tillfällen eller genom att dela med mig av en stor kunskapsbank i form av lektioner.

VILLKOR

Anmälan är bindande efter första provtillfället. Önskar deltagaren avbryta krävs skriftligt meddelande före tillfälle 2. Debiteras därefter endast provtillfället som en drop in inkl. admin.avg.

 

Avgift debiteras vid utebilven närvaro.

Aktervägen 12

434 74 Träslövsläge

Ring mig:

073-705 76 96

E-mail:

hanna@singnstuff.se

 

Träslövsläges kulturfrämjande förening

tkff@singnstuff.se

 

Företagsuppgifter/betalning

Godkänd för F-skatt

Pg. 70 37 03-9

Momsreg.SE800523332801